Premierul Tariceanu a nominalizat-o astazi pe Mariana Campeanu, presedintele Casei Nationale de Pensii, pentru functia de ministru al Muncii, urmand sa preia portofoliul ramas vacant prin demisia lui Paul Pacuraru.
Premierul Tariceanu a decis nominalizarea presedintelui Casei de Pensii, Mariana Campeanu, pentru functia de ministru al muncii, dupa ce, in cursul diminetii de astazi, a avut o intrevedere cu aceasta, au precizat surse guvernamentale.

Propunerea va fi trimisa presedintelui, in vederea semnarii decretului de numire a acesteia la ministerul muncii.

Presedintele Casei de Pensii, Mariana Campeanu, a precizat miercuri seara pentru NewsIn ca nu a discutat cu premierul despre nominalizarea sa la ministerul muncii, intrucat se afla in afara tarii, dar a fost chemata la Bucuresti de catre Pacuraru si va accepta postul daca Tariceanu i-o cere.

Intrebata daca va accepta preluarea portofoliului in cazul in care joi i se va propune acest lucru, Campeanu a spus ca nu a refuzat niciodata sa se implice atunci cand a putut contribui cu ceva. "Sunt un soldat disciplinat. Intotdeauna am mers acolo unde a fost nevoie de mine, chiar daca este pentru o perioada scurta de timp. Este tot ce va pot spune", a comentat Campeanu.

De asemenea, presedintele Traian Basescu a declarat astazi la Radio Romania Actualitati, ca accepta propunerea premierului de numire a Marianei Campeanu in functia de ministru al muncii.

"Cred ca nu exista nicio retinere in desemnarea doamnei. Dansa este presedintele Casei Nationale de Pensii, deci lucreaza in sistem. Este o femeie cu mare experienta, un profesionist. Deci doamna va fi ministru", a comentat Basescu.

Oricum, propunerea va fi trimisa presedintelui, in vederea semnarii decretului de numire a acesteia la ministerul muncii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.