Ministrul muncii Paul Pacuraru nu aflase pana marti dimineata ca a fost suspendat din functie, iar guvernul sustinea ca nu a primit nicio informare oficiala in acest sens.
"Nu am fost informat despre asa ceva. Este o diversiune, o manipulare de presa", a declarat in aceasta dimineata pentru NewsIn, Pacuraru.

Nici guvernul nu primise, pana la ora 9.00, o informatie oficiala referitoare la suspendarea ministrului muncii, a precizat purtatorul de cuvant al guvernului, Camelia Spataru.

Dupa ce informatia suspendarii a fost facuta publica de Administratia Prezidentiala, Pacuraru a precizat ca va face o declaratie abia dupa ce va primi o instiintare oficiala in acest sens.

Presedintele Traian Basescu l-a suspendat luni din functie pe ministrul muncii Paul Pacuraru, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala a acestuia, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat luni, 22 septembrie, Decretul privind suspendarea din functia de ministru al Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse a domnului Paul Pacuraru, avand in vedere ca Directia Nationala Anticoruptie din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput urmarirea penala fata de acesta, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita", se arata in documentul citat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.