PNL si PSD formeaza "axa raului" impotriva votului uninominal, iar cele doua formatiuni au declansat "o ofensiva a nesimtirii", a declarat liderul PD-L, Emil Boc, ca reactie la acuzatiile liberalilor si social-democratilor, care au sustinut ca PD-L blocheaza aplicare acestui tip de scrutin, conform NewsIn.
"Am vazut ca este o ofensiva a nesimtirii din partea PNL si PSD pentru a incerca sa spuna ca PD-L incearca sa omoare intr-o forma sau alta votul uninominal la aceste alegeri", a declarat luni, dupa sedinta Colegiului Director, liderul PD-L Emil Boc.

El a sustinut ca PNL si PSD, "cu mana PRM", formeaza de fapt "axa raului impotriva votului uninominal", iar cele trei formatiuni fac tot ce le sta in putinta sa aduca argumente pentru a opri aplicarea acestui tip de scrutin. Boc a argumentat ca PNL si PSD au trasat impreuna colegiile uninominale, iar Tariceanu "a semnat cu manuta lui" hotararea prin care a dat argumente PRM sa atace in justitie votul uninominal.

"Am vazut in discursul lui Tariceanu de astazi o demagogie fara precedent. Incearca sa legitimeze faptul ca in Romania ar fi un PNL la putere si un PSD in opozitie. Romanii nu sunt prosti (...), actuala guvernare a Romaniei este asigurata de PNL si PSD, in fratie de cruce", a continuat Emil Boc.

Liderul PD-L a spus ca "orice roman care este cu scaun la cap si n-a baut nimic" poate sa observe ca Guvernul este sustinut in Parlament de PSD si PRM. "Sa nu uite PNL ca Bogdan Olteanu este presedinte al Camerei cu voturile PRM. Sa nu uite PNL ca este la putere pentru faptul ca PRM, alaturi de PSD au respins motiunea de cenzura pe care noi am votat-o impotriva Guvernului", a atentionat Emil Boc.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.