Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, s-a lansat vineri intr-un atac la adresa democrat-liberalilor, pe care i-a acuzat de incercarea de a o readuce pe Mona Musca in viata politica si de intelegerile facute cu C. V. Tudor si PRM.
"In timp ce noi ne ocupam de a guverna tara, ce face PD-L? Circ, asa cum a facut de patru ani de zile, incercand sa induca in eroare electoratul (...) Am promis ca luptam impotriva comunismului, spre deosebire de altii care promoveaza informatorii in partid. Noi am exclus-o, de exemplu, pe Mona Musca si cei de la PD-L anuntau acum o luna ca ea va candida. Mi-e teama ca maine-poimaine in Parlament PD-L-ul nu cumva s-o propuna pe Mona Musca la CNSAS si pe Vadim Tudor presedinte la CNSAS", a declarat Tariceanu, prezent vineri la conferinta PNL Bucuresti.

Presedintele liberal si-a indemnat colegii sa renunte la "inhibitii" si sa fie pregatiti sa preia electoratul PD-L, nemultumit de ultimele miscari politice ale acestui partid.

"PD-L este dispus sa se faca frate cu PRM doar sa-si atinga scopurile (...) PD-L a incercat sa se prezinte ca un partid de dreapta, dar mesajul lor este demagogic si populist
”, a sustinut Tariceanu, care a argumentat astfel "pierderea marcanta de viteza” in care se afla partidul lui Emil Boc, ceea ce l-ar impinge spre gesturi care-l "descalifica”. Liderul PNL a explicat ca trebuie recuperati de liberali acei alegatori care nu se mai simt reprezentati de PD-L, pentru ca PNL este "partidul de dreapta cel mai legitim din Romania”.

In plus, Tariceanu a mentionat ca, prin anuntarea unei motiuni simple "care nu avea obiect” de catre PD-L, acest partid nu face decat sa atinga o noua culme a ridicolului. In acest context, Tariceanu le-a cerut liberalilor sa renunte la "falsa modestie” si sa le prezinte cetatenilor rezultatele economice obtinute in cei patru ani de guvernare, ceea ce ar demonstra ca PNL "partidul competentei economice in Romania”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.