Votul pe motiunea simpla a PD-L avand ca tema sistemul de termoficare a fost amanata marti dimineata pentru ora 12.30 din lipsa de cvorum, dupa ce luni votul se amanase pentru acelasi motiv, potrivit NewsIn.
Doar 110 dintre deputati au fost prezenti in plen in aceasta dimineata, cand trebuia sa se dea votul pentru sau impotriva motiunii simple depuse de grupul PD-L, in conditiile in care este nevoie de o prezenta de 163 de deputati. Astfel, din lipsa de cvorum, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a decis sa amane votul motiunii PD-L pentru ora 12.30.

Votul pe motiunea PD-L din Camera avand ca tema sistemul de termoficare fusese anterior amanat pentru marti din lipsa de cvorum, dupa ce PSD si PC au parasit sala la plenul de luni. Dupa ce deputatii si-au introdus cartelele de vot pentru a-si exprima optiunea fata de motiunea PD-L, Bogdan Olteanu a constatat lipsa cvorumului si a propus reluarea sedintei marti, la ora 10.00. Democratul Ioan Oltean a insistat ca votul pe motiunea PD-L sa se dea in aceasta sedinta, motivand ca marti, cand Olteanu a propus reluarea lucrarilor, vor fi la fel de putini deputati in sala. Olteanu nu i-a luat insa in calcul argumentul, declarand ca el nu crede ca "maine dimineata nu vor veni suficienti colegi la lucru", si, in consecinta, a suspendat sedinta.

Anterior deciziei lui Olteanu, deputatii PC si PSD anuntasera ca nu participa la vot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.