Prefectul Constantei, Danut Culetu, si-a retras candidatura pentru alegerile parlamentare, in locul sau liberalii urmand sa numeasca o alta persoana pana la sfarsitul acestei saptamani, transmite corespondentul NewsIn.
Prefectul judetului a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca exclude o eventuala candidatura a sa la alegerile parlamentare, dar si o eventuala demisie a sa din functia de prefect, decizie care este definitiva si irevocabila. Danut Culetu a precizat ca a luat aceasta decizie in urma multor consultari. “As dori sa va spun ca ultimele saptamani au fost pentru mine incarcate de intrebari si de ideea de a lua o decizie. Sigur ca nu e usor sa schimbi cursul vietii intr-un mod destul de important. Am avut foarte multe consultari in primul rand cu familia, cu prietenii, cu directorii servicilor deconcentrate si cu primarii, cu ministrii si chiar cu primul ministru”, a spus Culetu.

El a adaugat ca decizia sa este de a ramane in actuala functie. „Sunt in masura azi si aici sa va comunic decizia mea definitiva si irevocabila. Decizia mea este de a ramane in continuare prefect al judetului Constanta si va rog sa o reliefati ca o decizie luata in urma a foarte multe analize, consultari si evaluari”, a precizat prefectul.

El a subliniat ca nu i-a fost usor sa ia aceasta decizie si ca hotararea sa nu are niciun alt efect. Liderul PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat pentru NewsIn ca, desi candidatura prefectului Danut Culetu in Colegiul 9 fusese validata de conducerea centrala a partidului, lista mai putea suferi modificari pana in data de 20 septembrie, termenul impus pentru definitivarea candidaturilor. El a precizat ca noul candidat va fi stabilit, sambata, in sedinta Biroului Judetean Executiv al PNL Constanta prin consultarea tuturor membrilor din conducere asa cum s-a procedat cu fiecare propunere. “In mare parte, decizia de renuntare ii apartine prefectului”, a spus liderul filialei PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.