Adriana Saftoiu le spune jurnalistilor George Radulescu si Ovidiu Nahoi ca electoratului nu i s-a oferit nicio alternativa la discursul lui Traian Basescu
Fostul purtator de cuvant al Presedintiei Adriana Saftoiu le raspunde celor care o acuza de „tradare" ca, daca ar fi vrut sa vanda „secretele" lui Basescu, nu s-ar fi inregimentat politic

Pana anul trecut a fost considerata „mana dreapta" a sefului statului, iar decizia sa de a parasi echipa de consilieri a acestuia a starnit numeroase zvonuri. Adriana Saftoiu a preferat discretia, dar nu se fereste sa spuna ca s-a inselat crezand ca poate controla „sistemul" la Palatul Cotroceni.

Ea a afirmat „La masa Adevarului" ca nu a avut mai multe divergente cu Elena Udrea decat cu alti colegi, desi s-a speculat mult ca ar fi demisionat din cauza acesteia. Adriana Saftoiu spune ca nu a intrat in PNL pentru a vinde „secretele presedintelui" si ca incearca sa vada cum este sa aplice personal sfaturile consultantilor politici, din categoria carora a facut parte.

CARTE DE VIZITA

S-a nascut la 11 septembrie 1967, la Dej, judetul Cluj.
A absolvit Facultatea de Litere din Bucuresti (1993).
A urmat cursuri de jurnalism politic la Sofia (1995).
A primit o bursa pentru studii in Relatii Publice la Boston - SUA (2000).
A lucrat ca jurnalist la doua agentii de presa (1993-1998).
A fost purtator de cuvant al Guvernului (1998-2000).
A fost consilier prezidential din 2004 pana in 2007.
A devenit membru PNL si candideaza la Camera Deputatilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.