Dupa aparitia ultramediatizata a Elenei Udrea in viata PD-L si impunerea ei la varful partidului, si celelalte formatiuni au inceput sa copieze modelul, cautand sa promoveze in aparitiile publice si acum, pe post de candidate la Parlament, tinere aratoase. Pana si PRM a adoptat o vedeta a showbizului, Oana Zavoranu, al carei farmec l-a vrajit pe liderul partidului, C.V. Tudor.

Primul care a adoptat politica impingerii miss-urilor in fata a fost presedintele PSD, Mircea Geoana, care a adus-o in viata partidului pe Magda Bistriceanu, o necunoscuta bruneta promovata ca replica a Elenei Udrea.

Aceasta a fost desemnata „imaginea oficiala a PSD“ la alegerile europarlamentare si ulterior n-a mai lipsit din dreapta lui Geoana de la nici o manifestare publica. Frumoasei Magda i se cauta zilele acestea un colegiu cu sanse pentru Camera Deputatilor, insusi liderul PSD ingrijindu-se de cariera ei politica. Magda Bistriceanu a declarat pentru Cotidianul ca i s-a propus sa candideze la parlamentare, dar „deocamdata nu e nimic sigur“.

Mircea Geoana este de altfel un admirator declarat al frumoaselor din politica, pe cele de la PSD denumindu-le „amazoanele mele“. O amazoana „new-entry“ promovata de presedintele PSD ca si candidat la Bucuresti pentru Camera Deputatilor este Oana Mizil, pentru care Mircea Geoana a solicitat imperativ de la Marian Vanghelie un colegiu castigator in sectorul 5. Seful „amazoanelor“ a avut grija si de cealalta bruneta din viata sa politica, consiliera sa Ana Birchall. Geoana i-a „aranjat“ acesteia un colegiu pentru Camera Deputatilor in judetul Vaslui, dupa ce a fost refuzata de organizatia de la Bucuresti.