Social-democratul Florin Popa, un apropiat al primarului Dumitru Nicolae si unul dintre cei care i-au coordonat campania electorala la alegerile locale din acest an, a castigat concursul pentru ocuparea postului de city manager al municipiului Galati, el fiind, de altfel, si singurul candidat inscris.

"Ieri am avut concurs pentru ocuparea functiei de administrator unic sau city manager. A participat un singur candidat, domnul Florin Popa, si a castigat", a declarat, marti, primarul municipiului Galati, Dumitru Nicolae, citat de NewsIn.

Florin Popa este vicepresedintele Organizatiei Municipale PSD Galati, structura condusa de edilul-sef. De altfel, Popa este un apropiat al primarului si este cel care, alaturi de viceprimarul Nicusor Ciumacenco, a coordonat campania electorala a lui Dumitru Nicolae pentru alegerile locale din iunie, in urma carora acesta din urma a obtinut al treilea mandat consecutiv la Primaria Galati. Rezultatul concursului castigat acum de Florin Popa va fi supus votului consilierilor locali in sedinta din 28 august, potrivit edilului-sef.

Primarul Dumitru Nicolae a afirmat ca, in calitate de city manager, Florin Popa va avea ca principala responsabilitate coordonarea societatilor la care Consiliul Local este actionar unic, precum unitatile de alimentare cu apa si de canalizare, de termoficare, de transport in comun sau de salubrizare. De asemenea, administratorul unic va raspunde si de unele servicii din Primarie. Florin Popa este primul city manager al Galatiului. Municipiul de 300.000 de locuitori mai are doi viceprimari si un Consiliu Local format din 27 de consilieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.