Presedintele PSD Mehedinti, deputatul Eugen Nicolicea, a anuntat intr-o conferinta de presa, ca un grup de 800 de fosti membrii PRM s-au inscris in PSD, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit lui Nicolicea, cele 800 de persoane provin din 20 de foste organizatii locale ale PRM Mehedinti, printre acestia fiind si fostul presedintele al organizatiei judetene, Iancu Holtea, care in mandatul 2004-2008 a detinut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, precum si fostul presedinte al organizatiei municipale Drobeta Turnu Severin, Mihai Demian, fost viceprimar al Severinului in acelasi mandat.

Ambii si-au dat demisia din PRM in urma cu o luna si jumatate, la vremea respectiva declarand ca „vor medita o vreme” catre ce formatiune politica se vor indrepta. „Dupa o chibzuinta indelungata, am hotarat sa mergem la PSD, singura formatiune de stanga de pe esicherul politic romanesc”, si-a motivat decizia fostul presedinte al PRM Mehedinti, Iancu Holtea.

La alegerile locale PRM nu a reusit sa mai acceada in administratia judetului Mehedinti ori a municipiului Drobeta Turnu Severin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.