Directorul Administratiei Cimitirelor din Bucuresti, George Georgescu, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca primarul general Sorin Oprescu vrea sa-l demita cu orice pret si ca va ataca in instanta iminenta hotarare a municipalitatii de inlocuire a sa din functie.

"Interesul lui Oprescu este sa ma schimbe cu orice pret, ca sa aduca in locul meu pe cine vrea el. A declarat razboi si va fi razboi pana la capat. Sa vedem ce va face dupa prima infrangere. Nu Comisia de disciplina din primarie hotaraste cine a gresit, daca a gresit, ci legea", spune Georgescu.

Potrivit directorului Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane din Bucuresti (ACCUB), activitatea sa va fi analizata de Comisia de disciplina in urma unor reclamatii anonime, procedura considerata de Georgescu drept anormala. "Dupa procedurile Comisiei de disciplina, orice individ din Bucuresti care este dispus sa isi dea numele, adresa si CNP-ul, poate sa faca o sesizare vizavi de activitatea unui angajat public. Acest individ, care ma reclama pe mine, este o fantoma. Se semneaza cu un nume si o adresa care nu exista. E cineva in spatele lui, insa aceste plangeri sunt demontate de cercetarile care s-au facut de-a lungul timpului si in urma carora nu s-a gasit nicio neregula in activitatea mea", sustine directorul ACCUB.

George Georgescu spune ca, in cei patru ani de cand se afla la conducerea ACCUB, niciun angajat al institutiei "nu a dat niciun leu la Curtea de Conturi si nu a existat nicio cercetare care sa se termine cu decizie de urmarire penala".

Potrivit unor surse din cadrul municipalitatii, seful ACCUB va fi audiat de Comisia de disciplina din primarie, in urma unor sesizari privind trucari de licitatii si cumpararea nejustificata de cartele mobile pentru angajatii administratiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.