Conducerea PD-L a decis cu doua voturi impotriva, excluderea din partid a deputatului Stelian Dutu, pentru "prejudicii de imagine", hotararea urmand sa fie validata de Consiliul National, a anuntat liderul PD-L, Emil Boc, potrivit NewsIn.
Conducerea PD-L a decis luni cu doua voturi impotriva, excluderea din partid a deputatului Stelian Dutu, pentru "prejudicii de imagine", hotararea urmand sa fie validata de Consiliul National, a anuntat liderul PD-L, Emil Boc.

"BPN, cu doua voturi impotriva, a votat excluderea din partid a lui Stelian Dutu pentru prejudiciile de imagine pe care le-a adus PD-L, urmand ca propunerea de excludere sa fie validata intr-o sedinta viitoare a CNC, potrivit Statului PD-L", a anuntat luni, dupa sedinta conducerii democrat-liberale, liderul PD-L Emil Boc.

Voturile impotriva au apartinut, potrivit presedintelui PD-L, lui Ioan Oltean si Cezar Preda, iar "prejudiciile de imagine" aduse partidului au constat in "acele activitati prin care a incitat la crearea unor curente... si prin pozitiile pe care le-a avut in presa scrisa si audiovizuala impotriva deciziilor BPN".

Emil Boc a mai anuntat ca, in urma demisiei lui Ioan Popescu, la recomandarea BPJ, conducerea partidului a acceptat nominalizarea lui Mircea Banias in functia de presedinte al BPJ Constanta, tot el urmand a asigura conducerea organizatiei. De asemenea, conducerea PD-L a decis cooptarea lui Constantin Chirila in functia de prim-vicepresedinte al BPJ Constanta.

Stelian Dutu anuntase anterior ca doreste sa candideze independent, hotarare despre care prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a spus ca deputatul "se pune in afara partidului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.