Seful Inspectoratului Scolar al Judetului (ISJ) Arad, Marius Gondor, va candida din partea PD-L la alegerile parlamentare din acest an, pentru un mandat de deputat intr-un colegiu de pe Valea Muresului, au anuntat, duminica, liderii democrat-liberali din Arad.

In acelasi colegiu va candida pentru un mandat de senator si actualul deputat PD-L Constantin Igas. "Am avut o intalnire, la Lipova, cu primarii PD-L. Spre surprinderea noastra, acestia si-au exprimat dorinta de a sustine in campanie un senator in persoana lui Constantin Igas si un deputat in persoana lui Marius Gondor. Il felicit pe Igas ca a acceptat aceasta propunere a primarilor. S-a dovedit ca este un om de echipa“, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele PD-L Arad.

Marius Gondor este la conducerea ISJ Arad din anul 2005, dupa ce, timp de 13 ani, a fost liderul sindicalistilor din invatamantul aradean.

La alegerile pentru Senat, din partea PD-L vor mai candida in judetul Arad presedintele PD-L Arad, Gheorghe Seculici si fostul presedinte al filialei locale a PRM Aurel Ardelean. Cei doi au fost votati in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean al PD-L, urmand ca Seculici sa candideze pentru colegiul din municipiul Arad, iar Ardelean pentru un colegiu din nordul judetului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.