Liderul PRM a sustinut vineri ca "nu sufera in urma transferului smecheresc" negociat de Dumitru Dragomir la PD-L si i-a multumit "amical" fostului membru de partid "pentru ca i-a bagat un cutit pe la spate", urandu-i, de asemenea, "multe succesuri".
"Ii multumesc amical ca-mi baga un cutit pe la spate intr-o vreme in care sunt vanat ca un criminal de razboi", a comentat Corneliu Vadim Tudor demisia lui Dumitru Dragomir din partid, nu inainte de a preciza ca declaratia a fost facuta pentru a satisface curiozitatea presei, informeaza NewsIn.

Liderul PRM a afirmat ca este "departe de a suferi in urma transferului smecheresc" pe care Dumitru Dragomir si l-ar negocia de 2 ani si nu-l va ataca pe fostul coleg. "N-am sa-l fac nici lichea, nici sobolan" a spus Corneliu Vadim Tudor, care l-a atentionat pe Dumitru Dragomir ca are cunostinta ca ar fi fost santajat cu "niste posibile dosare penale".

"In rest, ii doresc lui Dragomir succesuri tot mai multe (...) si sa se poata apara in fata galeriilor furioase, care au scandat, si vor mai scanda urari de bine la adresa lui, cum ar fi: La puscarie, Mitica, la puscarie!", a continuat liderul PRM. Corneliu Vadim Tudor si-a incheiat prima interventie pe acesta tema, "intr-o nota mai optimista", cu : "Al dracu' domn' Mitica".

"Imi pare rau pentru el, nu-l mai primesc inapoi. (...) Un om la 62 de ani, ii fac eu conduita? (...) Cum mi-ar sta mie sa trag acum de el: stai, Mitica, o vorba sa-ti spun! (...) Sa fiu bine inteles: nu te poti supara pe un om ca Mitica", a mai spus liderul PRM.

De asemenea, in ceea ce priveste scandalul actual in care a fost implicat Institul Cultural Roman dupa expozita vernisata la New York , PRM solicita declansarea unei noi anchete a Curtii de Conturi cu privire la cheltuirea banilor publici de catre aceasta institutie si apreciaza ca "justificata" decizia presedintelui Senatului de a cere o investigatie parlamentara, a comentat Vadim Tudor.

Un alt anunt facut de liderul PRM este acela ca va solicita , la consultarile de marti de la Cotroceni, nominalizarea unui nou procuror-sef anticoruptie si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea actului de justitie si abuzurile savarsite".

Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca, alaturi de el, din delegatia ce va merge la consultarile cu seful statului vor face parte Lucian Bolcas si Gheorghe Funar. Presedintele PRM a precizat ca, in timpul discutiilor, "vor spune lucrurilor pe nume", si anume ca partidul sau respecta opiniile Comisiei Europene si este de acord cu inceperea urmaririi penale a unor fosti si actuali demnitari.

"Totodata, vom solicita nominalizarea altui procuror la conducerea DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru politizarea inadmisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite", a anuntat Corneliu Vadim Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.