Numarul doi in ierarhia Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, adjunctul lui Osama ben Laden, a amenintat ieri cu noi atacuri asupra tarilor occidentale.
Intr-o inregistrare video data publicitatii ieri, Ayman al-Zawahiri a anuntat ca reteaua al-Qaida va continua sa atace tinte occidentale atat timp cat musulmanii nu vor avea securitate.

"Daca vom mai fi atacati, nu vom inceta sa atacam tarile occidentale, cu ajutorul lui Allah. Nu va veti putea gandi sa aveti securitate pana nu o vom avea noi, in Palestina si in alte tari musulmane", a atras atentia liderul retelei teroriste al-Qaida. Ayman al-Zawahiri a precizat ca alegerile palestiniene nu vor permite eliberarea teritoriului palestinian si vor da o lovitura razboiului sfant impotriva ocupatiei israeliene."Cei care incearca sa elibereze teritoriile palestiniene prin intermediul alegerilor bazate pe constitutii seculare (...) nu vor elibera nici macar un fir de nisip palestinian, ci doar vor zadarnici jihadul", sustine el in inregistrarea difuzata de postul de televiziune al-Jazeera, despre care nu se stie insa cand a fost realizata.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.