Presedintele Comisiei juridice din Senat, Norica Nicolai, a declarat astazi ca, in maximum o saptamana, vor fi terminate rapoartele in cazurile Pacuraru si Seres, astfel incat s-ar justifica o sesiune extraordinare pentru votarea lor in plen, informeaza NewsIn.

"Am discutat astazi despre modul de redactare a actului solicitat de DNA si Parchet pentru avizarea urmaririi penale la domnul ministru Paul Pacuraru si la fostul ministru Codrut Seres. Am convenit sa finalizam astazi dupa-amiaza studiul unor documente pe care noi le consideram necesare pentru redactoarea raportului si in aceasta saptamana sa prezentam plenului un raport pe toate trei dosarele pentru care am fost sesizati care ar justifica o sesiune extraordinara in opinia mea", a declarat Norica Nicolai.

"Se va formula un raport pentru fiecare ministru in parte, pentru fiecare cauza in parte si acest lucru vom incerca sa il supunem votului in comisie cel tarziu joi. Dupa acest vot se va formula si recomandarea finala pentru plen", a spus Norica Nicolai care a mentionat si faptul ca Paul Pacuraru nu va mai fi audiat.

Nicolai a dat asigurari ca in aceste doua cazuri nu se va intampla ceea ce s-a intamplat la Camera Deputatilor in cazul lui Adrian Nastase cand au aparut pe internet documente din dosarul pe care comisia de avizare le-a studiat. "Am pastrat caracterul confidential al lucrarilor, am avut o procedura de acces la documente", a precizat Nicolai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.