Magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) vor lua in discutie, pe 1 iulie, recursul deputatului Daniela Buruiana, fost membru PRM, impotriva hotararii judecatorilor Tribunalului Bucuresti, din noiembrie 2007, prin care parlamentarul a fost obligat la plata de daune morale catre Mircea Dinescu, Andrei Plesu si Horia Patapievici.

Tribunalul Bucuresti a admis, pe 14 noiembrie 2007, actiunea introdusa de Mircea Dinescu, Andrei Plesu si Horia Roman Patapievici impotriva deputatului Daniela Buruiana - fost membru al PRM -, instanta obligand parlamentarul la plata sumei de 3.000 RON, reprezentand daune morale catre fiecare reclamant.

Dinescu, Plesu si Patapievici au decis sa o dea in judecata pe Buruiana dupa ce intr-una din aparitiile televizate ale acesteia au fost facuti "hoti, securisti, colaboratori ai agenturilor straine", a declarat, duminica, avocatul celor trei, Ion Dragne, citat de NewsIn.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.