Vasile Fierbantu, alias Sile Pietroi, s-a predat aseara, la citeva ore dupa ce magistrati ai Curtii de Apel Bucuresti au decis sa emisa mandate de arestare pe numele lui si pentru alti trei membri din clanul condus de Pietroi.

La ora 20:10, Sile Pietroi a fost adus/predat de avocatul sau autoritatilor Politiei Capitalei, dupa cum ne-a declarat seful Serviciului Investigatii Criminale, Mihai Pitulescu.

"Avind in vedere hotarirea instantei de judecata, noi luaseram masuri pentru punerea in executare a mandatelor de arestare. Aveam echipaje de politie in mai multe locatii unde s-ar fi putut duce Vasile Fierbantu, atit din Bucuresti, cit si din imprejurimi, Glina, Catelu, Pantelimon. Daca nu se preda il luam noi", ne-a declarat aseara purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan. Predarea s-a facut dupa ce evenimentul fusese anuntat de avocatul lui Sile Pietroi, prin telefon, in jurul orelor 19:00. Interlopul a fost incarcerat in arestul Politiei Capitalei. "Daca nu apar si ceilalti trei care au primit mandate de arestare, atunci vom intra pe proceduri si ii vom lua noi. Si daca se sustrag atunci ii vom da in urmarire si tot ii prindem", a precizat sursa citata.

Ceilalti trei care au primit si ei mandate de arestare pentru 29 de zile sunt Teodor Achim, Gica Parvulescu, zis "Gica Boxeru", si Dan Florin Auraru. Alti cinci membri ai retelei acuzati de mai multe infractiuni, printre care santaj, tentativa de omor si inselaciune cu terenuri si locuinte, au primit interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Verdictul a fost dat de Curtea de Apel Bucuresti, ieri dupa-amiaza instanta admitind recursul Parchetului Capitalei impotriva solutiei Tribunalului Bucuresti prin care toti cei noua au fost lasati liberi, pe motiv ca nu exista probe in sustinerea acuzatiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.