Tribunalul Bucuresti a respins, ieri, cererea de arestare in lipsa pentru patru din membrii gruparii lui Sile Pietroi, dupa ce la sedinta din Camera de Consiliu s-au prezentat doi dintre acestia, printre care si unul dintre fratii lui Pietroi.
Florin Radu Fierbantu, zis "Chioru", fratele lui Vasile Fierbantu, zis "Sile Pietroi", si Dumitru Slobozeanu, pentru care s-a solicitat mandat de arestare in lipsa, s-au prezentat, ieri, la Tribunalului Bucuresti.
Surse judiciare au precizat pentru Mediafax ca cei doi au dat si declaratii in fata instantei, explicand judecatorilor ca sunt nevinovati si ca nu au legatura cu acuzatiile procurorilor.

Instanta Tribunalului Bucuresti a disjuns, in 19 iunie, dosarul privind propunerea de arestare pentru cele noua persoane de cel privind patru membri ai gruparii lui Sile Pietroi pentru care procurorii au cerut emiterea de mandat de arestare in lipsa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.