Politistii Biroul de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova, impreuna cu BCCO Bacau, au reusit sa prinda in flagrant un tanar italian, care incerca sa vanda unui politist sub acoperire doua kilograme de hasis, transmite corespondentul NewsIn.

„Politistii BCCO Craiova, impreuna cu politistii BCCO Bacau si ajutati de un procuror DIICOT au reusit sa prinda in flagrant marti, 24 iunie, un cetatean italian, care incerca sa vanda doua kilograme de rezina de cannabis unui politist sub acoperire, contra sumei de 12.000 de euro. Flagrantul a avut loc pe raza localitatii Slatina, judetul Olt“, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisarul Stanca Giuca.

Gianny Magaletto, in varsta de 29 de ani, din Italia, locuia fara forme legale la Bacau si era supravegheat de politistii romani de mai bine de doua luni. „Barbatul a transportat drogurile in cutii de vin din Italia. Acestea au fost duse initial la Bacau, unde a fost ajutat de alt cetatean italian, si urmau a fi comercializate in Slatina. Avem de-a face cu un grup infractional alcatuit din trei persoane, doi italieni si un roman“, a mai adaugat Stanca Giuca.

Politistii BCCO Craiova au dispus retinerea lui Gianny Magaletto pentru 24 de ore si a fost inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj propunerea de arestare preventiva. Italianul este acuzat de introducerea in tara si vanzarea de droguri de mare risc si poate primi o pedeapsa cuprinsa intre 10 si 20 de ani de puscarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.