Presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari pe tema cresterii preturilor la alimente si combustibil, au declarat ieri, pentru Mediafax, surse politice.

Seful statului a adresat cate o scrisoare liderilor partidelor parlamentare, prin care acestia sunt invitati la Cotroceni, la consultari, tema fiind cresterea preturilor la alimente si combustibili.

Scrisoarea a fost trimisa si liderului grupului parlamentar al minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian.
Presedintele le propune liderilor partidelor ca intalnirea sa aiba loc la Palatul Cotroceni, pe 1 iulie, la ora 12.00, urmand a fi discutate "doua subiecte majore pentru Romania".

Este vorba despre o "informare asupra concluziilor ultimului Consiliu European cu privire la cresterea preturilor la alimente si combustibili" si despre "exprimarea punctelor de vedere ale partidelor politice parlamentare cu privire la solutiile care pot atenua impactul majorarii preturilor asupra categoriilor sociale defavorizate".

Traian Basescu mentioneaza ca invita presedintii de partide, impreuna cu doi membri din fiecare formatiune.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.