Daniel Buzdugan a confirmat ca si-a dat demisia joi dimineata, dar a refuzat sa spuna care au fost motivele. “Nu a fost vorba de bani, asta ar fi fost ultimul lucru pentru care am fi plecat”, a tinut sa precizeze insa.
Partenerul sau de emisiune radio, impreuna cu care si-a dat demisia, Mihai Morar, tine si el sa faca aceeasi precizare: “Vreau sa fie clar ca nu a fost vorba de bani, noi de cand lucram la Radio 21 nu am cerut niciodata macar o marire de salariu. Noi am vrut sa lucram la Radio 21 pentru ca pentru noi conta foarte mult atmosfera de acolo”.

Daca singurul motiv intelectual pentru plecarea lor de la Radio 21 nu au fost banii, ramane doar schimbarea “atmosferei” responsabila pentru decizia lor. Mihai Morar nu stie daca va mai continua sa faca nici emisiunea “Rai, dar buni” difuzata de Antena 2: “Eu n-as vrea sa las emisiunea tv, dar depinde cu ce trust semnam pentru emisiunea radio, pentru noi sa facem radio e prioritar.Oricum, eu am contract pentru emisiunea tv pana la sfarsitul lunii”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.