Agent-sef Dumitru Deleanu, adjunctul sefului Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei (SPCLEP) din orasul argesean Costesti, s-a sinucis, luni, impuscandu-se in cap cu o arma de vanatoare, dupa ce a aflat ca la institutia la care lucreaza urmeaza sa se desfasoare un control, transmite Rompres.
In varsta de 40 de ani, el era angajat ca functionar public cu statut special la SPCLEP.
Potrivit primarului orasului Costesti, in subordinea caruia se afla SPCLEP, barbatul s-a speriat cand a aflat de controlul care urma sa se desfasoare marti. agentul sef nu a putut fi linistit de colegi si a plecat de la serviciu, iar dupa un timp a fost gasit in propria locuinta, impuscat in cap.

Cadavrul barbatului a fost gasit dupa ce vecinii, care au auzit o impuscatura, au apelat serviciul 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj de Politie care a spart usa garsonierei din cartierul Zorile, unde locuia victima.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.