Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) organizeaza astazi, ora 11.00, la sediul din Soseaua Kiseleff nr. 30, in Sala Multimedia, o conferinta de presa.
In cadrul acesteia vor fi dezbatute urmatoarele subiecte: Normele de aplicare la noua Lege a institutiilor de spectacole, care statueaza, printre altele, salarizarea in domeniu; Modificarile ce urmeaza a fi aduse Legii monumentelor istorice si Legii monumentelor de for public, pentru evitarea unor situatii similare celei in care s-a aflat Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii, la inceputul lunii iunie; Programul de finantare de carte si publicatii culturale pentru anul 2008, realizat prin Administratia Fondului Cultural National. Vor participa ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, Demeter András István, sectetar de stat, si Mircea Angelescu, director general in Directia Generala Patrimoniu Cultural National.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.