Cristian Piedone Popescu, candidatul PC la postul de primar al sectorului 4, si-a facut mutatie pentru o luna, in comuna Priboieni, judetul Arges, pentru a putea sustine la Pitesti examenele pentru cinci categorii de permise auto. Cristian Piedone Popescu a declarat presei ca si-a facut viza de flotant la un prieten din Arges, din cauza stresului, pentru ca in Bucuresti este o persoana cunoscuta. El sustine ca a stat la acesta linistit si ca are martori ca ar fi sustinut examenul la cele cinci categorii. Proprietarul casei din Priboieni, de la nr. 81, este Ion Frunzescu, 61 de ani, un fost bucurestean din sectorul 2 care, dupa ce a primit o mostenire, s-a retras la tara.

Intrebat daca il cunoaste personal pe Piedone si daca l-a luat in spatiu, Ion Frunzescu ne-a declarat: „Il stiu de la televizor, dar nu-l cunosc personal. Nu am semnat nici un act prin care sa-l iau in spatiu pe Piedone. Cred ca e o smecherie, asa cum se fac smecherii in toata tara“.

Piedone a reusit, pe 19 octombrie 2007, sa sustina concomitent cinci examene pentru obtinerea permiselor de conducere categoriile A, B, BE, C si CE. Astfel, candidatul PC la postul de primar al sectorului 4 poate conduce acum motocicleta cu sau fara atas, un autovehicul cu sau fara remorca si chiar un camion cu remorca mai mare de 750 kg. Piedone e bucurestean get-beget, dar a obtinut aceasta performanta la Pitesti, fiind unul dintre suspectii politiei argesene carora cei 23 de angajati ai Serviciului de permise auto Pitesti le-ar fi intermediat permise de conducere contra a cateva mii de euro.