Celebra Fundatie "Bill si Melinda Gates" isi face simtita prezenta pe malurile Dambovitei, la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, prin derularea programului "Global Libraries" in parteneriat cu International Research and Exchanges Board (IREX - coordonat in Romania de Paul-Andre Baran).
IREX activeaza in peste 50 de state si in 15 ani a reusi performanta de a asigura accesul la calculatoare a peste trei milioane de utilizatori, informeaza seful serviciului Informare Comunitara, Programe Culturale si Lectura, Sergiu Gabureac.

Datorita acestora, biblioteca publica a Bucurestiului, cel mai mare serviciu public de informare si lectura din toate domeniile de activitate umana pentru toti bucurestenii, si nu numai, beneficiaza, la Sediul Central MIHAIL SADOVEANU (Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4) de un BIBLIONET, ca urmare a dotarii cu 11 statii performante de lucru, doua camere web si o imprimanta multifunctionala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.