Cu aceasta ocazie va fi lansat volumul "Nunta de Diamant" scris de Principesa Margareta si Principele Radu, "o poveste cu poze, in care oamenii de astazi sa-si scalde privirea in iubire, frumusete, speranta si mandrie"
Domeniul Regal va gazdui, marti, nunta de diamant a Regelui Mihai si a Reginei Ana, care marcheaza 60 de ani de casatorie. Cu ocazia acestui eveniment va sosi si un invitat special la Castelul Peles, in persoana Altetei Imperiale Otto, Arhiducele Austriei, dar si membri altor 14 familii regale. Pentru a sarbatori acest moment unic, alaturi de Regele Mihai si Regina Ana se vor mai afla Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, Alteta Sa Regala Principesa Elena, Excelenta Sa Domnul Alexander Phillips Nixon, Excelenta Sa Nicolae si sora lui, Elisabeta-Karina, relateaza Amos News.

Evenimentul va fi marcat printr-un concert extraordinar la Ateneul Roman, care se va desfasura marti, 10 iunie, incepand cu ora 18:30. Orchestra nationala a Filarmonicii "George Enescu" va interpreta, in prezenta Familiei Regale si a invitatilor sai, lucrari ale compozitorilor George Enescu, Franz Liszt, Edvard Grieg si Giuseppe Verdi. Concertul va fi urmat de un cocktail in foaierul Ateneului. De asemenea, joi, la ora 11:00, la Muzeul National de Istorie al Romaniei, va fi lansat volumul "Nunta de Diamant", scris de Principesa Margareta si Principele Radu. Asa cum il descriu Altetele Lor Regale, volumul este "o poveste cu poze, in care oamenii de astazi sa-si scalde privirea in iubire, frumusete, speranta si mandrie". In afara acestor doua evenimente, in intervalul 10 - 12 iunie vor avea loc trei evenimente private, la Bucuresti si la Sinaia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.