Procesul lui Dumitru Dragomir va avea un nou termen pe 17 septembrie, dupa ce magistratii curtii supreme au constatat lipsa presedintelui FRF si a lui Florin Badita si au luat act de cererea acestora de a amana judecarea cauzei, pana la gasirea unor avocati, informeaza NewsIn.

La termenul de luni, s-a prezentat Dumitru Bogdan Dragomir, care a cerut de asemenea magistratilor sa acorde un nou termen, pentru a-si putea angaja aparator. El a motivat absenta tatalui sau si a lui Florin Badita prin faptul ca acestia nu se afla in tara. Dumitru Dragomir este, de duminica, in Elvetia, La Campionatul European de Fotbal.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, pe 14 mai, ca procurorii de la DNA l-au trimis in judecata in mod abuziv si nu intelege care este temeiul inceperii urmaririi penale in cazul de luare de mita.

"Eu nu judec procurorii, chiar daca m-au trimis in judecata gresit. De luni nu mai sunt suparat nici macar pe Iacov, pentru ca am vazut declaratiile lui si nici de acolo nu prea reiese ca as fi acuzat de ceva. Nici el nu prea ma acuza. Eu nu sunt atat de mare si de bogat ca Gigi Becali ca sa dau in procurori. Astia sunt pusi acolo ca sa primeasca ordine: 'vezi ca vrem sa il speriem pe ala, vrem sa il curatam pe ala', asta fac procurorii. Rechizitoriul este un abuz incalificabil. Nu inteleg unde este mita. Adica nu mai sunt valabile contractele semnate in fata notarului? Si ce a mai aparut de Vantu sunt niste prostii. Pai ce treaba avea Vantu? Ce, Iorgulescu mi-a zis mie de unde a luat pamantul?", a declarat Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF a mai precizat ca procurorii nu sunt la curent cu toate datele, iar terenul a fost cumparat cu aprobarea Adunarii Generale, nu asa cum se arata in rechizitoriu: "Terenul pe care este acum Liga Profesionista de Fotbal valoreaza cam cinci milioane de euro, iar cladirea ajunge cam pe la sapte milioane. Eu am facut totul cu aprobarea Adunarii Generale. Aici nu cred ca a existat in decursul ultimilor 18 ani metru patrat sub 500 de dolari. Ei nu stiu multe. Daca eram un prost, muream in Gara de Nord cand am fugit de acasa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.