Peste 50.000 de titluri, o suprafata de 14.000 mp, spatii generoase de expunere si prezenta a numeroase personalitati.
Aceasta a fost reteta targului de carte Bookfest, care s-a desfasurat intre 4 si 8 iunie la Romexpo. De la eveniment nu au lipsit, dupa cum era de asteptat, politicienii. Astfel, presedintele Traian Basescu a participat sambata la lansarea cartii "Regimul, partidele si sistemul politic din Romania", semnata de consilierul prezidential Cristian Preda si de Sorina Soare.

Seful statului a vorbit despre ambiguitatea regimului politic si constitutional romanesc, spunand ca o nemodificare a Constitutiei ar frana evolutia pozitiva a tarii. Democrat-liberalii Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Ionut Popescu au fost invitati vineri la standul Humanitas, la lansarea cartii "Liberalismul economic. O introducere" de James D. Gwarney, Richard L. Stroup si Dwight R. Lee. Cei trei au vorbit despre principiile economice liberale si despre forta proprietatii private.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.