Magistratii Tribunalului Bucuresti au terminat de judecat apelul facut in dosarul BID, unde cap de lista la capitolul acuzati figureaza controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Aparatorii acestuia au cerut achitarea lui SOV, pentru ca imaginea sa sa nu aiba de suferit, mai ales ca acuzatia de uz de fals s-a prescris. Procurorul a fost de acord cu termenul de prescriptie, dar a declarat ca sustinerile privind achitarea sunt nefondate.

Omul de afaceri a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Sectorului 1 pentru infractiunea de uz de fals in decembrie 2006, cealalta fapta de care era acuzat, anume fals in declaratii se prescrisese pana la terminarea procesului.

Si cum era de asteptat, SOV nu a dorit sa aiba vreo condamnare pe numele sau, facand apel la aceasta decizie pentru a fi achitat, deoarece oricum fapta se prescria. Instanta se va pronunta pe 27 mai in acest dosar.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.