Desi a fost citat cu mandat de aducere, in calitate de martor, in procesul privind prabusirea FNI, Sorin Ovidiu Vintu nu s-a prezentat nici la termenul de ieri, pentru a cincea oara consecutiv.

Motivul: fostul infractor de drept comun se poate deplasa, asa ca a plecat in insula Creta pentru a-si petrece vacanta de Paste. La fel cum a procedat in ultimii 12 ani, SOV s-a cazat la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, Elounda Palace Hotel, unde ocupa un apartament regal, care dispune de dotari de lux, inclusiv de piscine cu apa calda sau de o sala particulara de gimnastica. Pentru acest sejur de vis, SOV a scos din buzunar nu mai putin de un sfert de milion de euro, ceea ce inseamna ca in ultimul deceniu, doar pentru a-si satisface mofturile in Creta, Vintu a scos din buzunare nu mai putin de trei milioane de euro.

Afaceristul plateste un sfert de milion de euro pentru un sejur de doua saptamani la Elounda Palace Hotel - unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume.

Citat pentru a cincea oara cu mandat de aducere pentru a fi audiat ca martor in procesul privind prabusirea FNI, Sorin Ovidiu Vintu nu s-a prezentat nici la termenul de ieri, astfel ca procesul a fost amanat din nou, pentru data de 12 mai. De aceasta data, Vintu a lipsit de la proces nu din cauza ca ar fi bolnav, ci pentru simplul motiv ca este plecat in insula Creta, unde petrece, de 10 ani incoace, vacanta de Paste. Surse din apropierea controversatului afacerist spun ca acesta locuieste la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, Elounda Palace Hotel, unde ocupa bungalow-ul "King Minos" - unul dintre cele doua apartamente regale ale complexului respectiv, care dispune de piscina de interior cu apa calda, piscina de exterior si sala particulara de gimnastica.

Conform datelor oficiale, minivacanta de doua saptamani il va costa pe Vintu aproximativ 250.000 de euro, suma incluzand biletele de avion, cazarea (care include un secretar personal, un maseur, un bucatar, trei chelneri, un somelier - care ii asigura "VIP service", un sofer si chiar un pianist) si serviciile conexe (automobil de lux si un elicopter care il duce si aduce pe afacerist de la Aeroportul International Heraklion). Ca in fiecare an, alaturi de Vintu se mai afla si doi bodyguarzi adusi de acasa, care-l insotesc non stop pe afacerist. Interesant este ca in livingul apartamentului ocupat de Vintu exista o plasma cu un diametru de 150 cm, care sta in permanenta deschisa pe Realitatea TV sau pe The Money Channel.

De remarcat faptul ca la termenul din 4 aprilie al dosarului FNI, fostul infractor de drept comun a fost amendat cu 5.000 de lei pentru ca nu s-a prezentat la proces pentru a fi audiat. Cel mai probabil, la termenul din 12 mai Vintu va refuza din nou sa se prezinte pentru a fi audiat in calitate de martor, fiind constient ca nu poate fi sanctionat pentru neprezentare mai mult decat cu o amenda.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.