Seful statului a gustat din plin bancul despre el spus de liderul PIN, dar nu a ramas nici el dator.

Cand adversari politici, cand prieteni si colegi de partid, cand iarasi adversari, presedintele Traian Basescu si liderul PIN Cozmin Gusa au facut spectacol in fata a aproape 600 de studenti veniti sambata dimineata din toata tara, la primul congres al Uniunii Studentilor din Romania.

Tonul l-a dat liderul PIN, care dupa discursul sefului statului, le-a spus studentilor un banc. Unul care il avea ca personaj principal chiar pe Basescu: „Un roman si un american se intalnesc la Neptun, fiind turisti- nu e nicio aluzie... Cum sunt oamenii, au inceput sa se laude. Americanul: We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope, Johnny Cash (nr- wonder- minune, hope- speranta, cash- bani).

Romanul saracul spune: We have also Traian Basescu, but wse have no wonder, no hope and no cash", a spus Gusa, in aplauzele salii si ale lui Basescu, care a intrat in joc. Si-a ripostat. Raspunzind unei intrebari legate de campusurile universitare ca administrarea acestora ar trebui facuta de studenti, si nu de oamenii tineri ca Gusa, Basescu a declarat: "Campusurile universitare sunt administrate de oameni ca domnul Gusa, de peste 40 de ani care spun tot timpul ca sunt tineri, dar au trecut de varsta tineretii", a spus Traian Basescu, starnind si el rasul tinerilor din sala.

Nu a fost singura replica a lui Basescu, ci doar incalzirea. Ba chiar a incercat si o autoironie. Vorbind despre nepotismul in universitati, Basescu a spus: "Nu vedeti ca fiica mea vrea sa intre in politica, ce sa mai vorbesc eu de nepotism?"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.