Procurorii verifica toate dosarele cu masinile inmatriculate incepind cu iunie anul trecut dupa ce au descoperit o retea de falsificatori cu politisti infiltrati.

Ca urmare a flagrantului de luni seara, in care un politist de la Serviciul Inmatriculari din Capitala a fost prins luind mita 300 de lei, procurorii Parchetului Capitalei au decis verificarea tuturor dosarelor cu masinile inmatriculate incepind din luna iunie a anului trecut.

Din aceasta luna au inceput supravegherile in acest caz. Surse din Parchetul Capitalei au declarat pentru cotidianul.ro ca in felul acesta se urmareste depistarea unei retele de la sectia Udriste, in care sint implicate mai multe persoane, printre care si politisti.

Politistii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) l-au retinut luni seara pe agentul sef principal Ion Medeleanu, in virsta de 44 de ani, de la Serviciul Public Comunitar, Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Autovehicule.

Politistul a primit 300 de lei pentru a inmatricula o masina marca Ford care avea documente de prima inmatriculare falsificate.

Anchetatorii de la DGA spun ca politistul, care este arestat pentru 24 de ore, se afla in legatura cu doi tineri, Radu Theodor Croitoriu si Elena Daniela Balog, care falsificau chitante pentru taxa de prima inmatriculare, pe care politistul le atasa la dosar trecind cu vederea ca sint false.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.