"Am fost audiat la reclamatia lui Iacov (n.n. Constantin Iacov, fost presedinte al FC National). Pentru ca asa este in Romania: un nebun arunca o piatra in apa si 2000 de destepti se duc dupa ea si o cauta", a declarat Dragomir luni la iesirea de la DNA.

Din probele administrate pana in prezent a rezultat ca, in cursul anului 2001 invinuitul Dragomir Dumitru, in baza unei intelegeri prealabile a primit de la un mituitor o suprafata de teren amplasata in Bucuresti, de aproximativ 350 mp care la acea data valora aproape 30.000 USD, iar in prezent 170.000 euro.

In schimb, in calitate de presedinte al LPF, invinuitul a acceptat ca Liga sa achizitioneze de la acelasi mituitor la un pret supraevaluat (incalcand dispozitiile statutare) o suprafata de 1.500 mp teren la suma de 350.000 USD, ceea ce reprezenta o valoare de trei ori mai mare decat pretul practicat pe piata libera in zona respectiva la acea data.

DNA a mai aratat ca, pentru a ascunde adevarata natura a provenientei terenului primit ca mita, invinuitul Dragomir Dumitru, prin intermediul unui apropiat, a trecut suprafata respectiva, in anul 2004 in proprietatea unei societati comerciale apartinand fiului sau.