Un consilier din Ministerul Economiei Finantelor a fost retinut, marti dimineata, si este cercetat pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 5000 de lei de la o persoana careia i-ar fi promis ca va obtine o despagubire pentru o locuinta revendicata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a confirmat flagrantul si a precizat ca actiunea politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor a fost sprijinita de Directia Generala de Informatii si Protectie Interna din Ministerul Internelor si Reformei Administrative. De asemenea, organizarea flagrantului a fost supravegheata de procurori din cadrul Parchetului Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, consilierul juridic in Ministerul Economiei si Finantelor, Adrian A., a fost prins in jurul orei 12.00, intr-un imobil din Sectorul 5, incasand 5000 de lei de la o persoana careia i-ar fi promis ca o ajuta sa obtina o despagubire pentru un imobil revendicat.

Potrivit primelor cercetari, cei 5000 de lei reprezentau prima transa din suma ceruta de consilier. Conform surselor citate, consilierul ar fi cerut 20.000 de lei in schimbul serviciului, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.