Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, Constanta, a anuntat, marti dimineata, la numarul 112, amplasarea unei bombe la Palatul Parlamentului, potrivit NewsIn.
Cladirea Palatului Parlamentului urmeaza sa gazduiasca summitul NATO ce se va desfasura in perioada 2 - 4 aprilie iar autoritatile iau masuri draconice pentru asigurarea securitatii la acest eveniment.

Purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Radu Croitoru, a declarat, marti, ca, in jurul orei 9.50, un barbat a sunat la Serviciul de Urgenta 112 pentru a anunta ca, in incinta Palatului Parlamentului, a fost amplasata o bomba. Politistii constanteni au demarat imediat cercetarile si au stabilit ca apelul telefonic a fost dat de la un post public din incinta Spitalului de Psihiatrie Palazu Mare. La douazeci de minute de la primirea apelului de amenintare, politistii l-au identificat pe autor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.