Liderul PNG Gorj, Nicolae Mischie, a fost condamnat de Judecatoria Deva la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru savarsirea infractiunii de folosire de acte falsificate la autoritatea vamala, inselaciune in forma continuata si fals in declaratii, informeaza NewsIn.

Nicolae Mischie este acuzat ca, in perioada in care a fost presedintele Consiliului Judetean Gorj si lider al PSD Gorj, a introdus ilegal in tara doua autoturisme pe care le-a inregistrat pe o firma care nu exista la acea vreme.

Sentinta de la Deva il obliga pe Nicolae Mischie si la plata unor despagubiri catre statul roman, in suma de 32.659,60 lei, si la plata sumei de 1.000 lei rreprezentand cheltuieli judiciare. Decizia a fost luata de Judecatoria Deva pe data de 18 martie, comunicata astazi Tribunalului Gorj, cu drept de apel in termen de 10 zile de la pronuntare.

Nicolae Mischie nu a dorit sa comenteze decizia instantei din Deva, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.