Pentru a se putea lucra la infrastructura liniilor de tramvai, se va inchide statia de metrou Obor timp de doua luni.
Bucurestenii care tranziteaza zona nu sunt de acord si cer primariei Capitalei sa nu blocheze accesul in statie. RATB va suplimenta parcul auto care tranziteaza zona pentru a prelua calatorii de la metrou.

Inchiderea statiei de metrou de la Obor, anuntata de edili in urma cu cateva zile, a starnit proteste din partea bucurestenilor care tranziteaza frecvent zona si care sunt ingroziti de aglomeratia ce se va produce la suprafata daca nu vor mai putea folosi transportul subteran. Edilii au explicat ca nu s-a putut gasi alta solutie pentru a se lucra la infrastructura liniilor de tramvai care vor fi mutate din pozitia actuala pe mijlocul soselei stefan cel Mare, deasupra liniilor de metrou. Lucrarile de mutare a liniilor de tramvai vor fi finalizate abia la vara, dupa cum estimeaza primaria.

Doua luni de cosmar

Decizia de inchidere a statiei de metrou Obor a fost primita cu ingrijorare de bucurestenii care folosesc metroul pentru a se deplasa mai repede in conditiile in care circulatia la suprafata este de cosmar. "Nu inteleg de ce nu se lucreaza pe portiuni, astfel incat sa fie inchise numai unele dintre gurile de acces la metrou. Doua luni este o perioada foarte lunga de timp si toti cei care lucram sau locuim in zona vom fi afectati", a declarat Ana T., una dintre persoanele nemultumite.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.