Marian Vanghelie a organizat o megapetrecere pentru 6.000 de profesori, cu mancare, bautura si cadouri, menita parca sa-i induplece pe acestea sa-l voteze primar
Marian Vanghelie este decis sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei si preseaza cu toate mijloacele o decizie a PSD in acest sens. El a dat ieri-seara, la Romexpo, o megapetrecere preelectorala pentru 6.000 de profesori. Evenimentul a fost intitulat „Sarbatoarea primaverii“ si a fost justificat ca o petrecere de 8 Martie si 1 Mai. Cheful, organizat dupa regulile Vanghelionului, cu mancare, bautura, muzica si cadouri, a fost insa o lansare neoficiala a candidaturii lui Vanghelie la Primaria Capitalei.

„Ce, vine Iliescu sa faca ordine la Bucuresti?!“

Primarul sectorului 5 s-a decis sa intre in cursa si dupa ce s-a asigurat ca cele mai mari sanse sunt sa se confrunte cu Vasile Blaga, din partea PDL. Ezitarea lui Vanghelie de a intra in cursa era legata de posibila candidatura a lui Liviu Negoita, singurul de care se teme. Candidatura lui Vanghelie nu este deocamdata oficiala, din cauza ca in PSD exista lideri care se opun. Unul dintre ei este chiar presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu. Acesta il sustine pe Sorin Oprescu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.