Politia de Frontiera va intensifica, incepand cu data de 1 martie, controlul la granitele tarii pentru a preveni producerea de evenimente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala, in contextul desfasurarii, in luna aprilie, a summitului NATO, de la Bucuresti, informeaza NewsIn.

Potrivit unui comunicat de presa, politistii de frontiera vor efectua controale "riguroase" asupra persoanelor, mijloacelor de transport si bunurilor acestora care vor intra in tara incepand cu 1 martie.

Astfel, la punctele de trecere de la granita cu Bulgaria si Ungaria, vor actiona si echipe mobile de supraveghere vamala, care vor controla autovehiculele de marfa pentru prevenirea transportului ilegal de bunuri sau persoane.

Totodata, Politia de Frontiera da asigurari ca tranzitul peste frontiera nu va fi afectat de aceste masuri speciale si ca pentru evitarea eventualelor aglomerari, personalul care se ocupa de controlul documentelor va primi sarcini suplimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.