Un important membru al gruparii mafiote Cosa Nostra, italianul Vicenzo Spoto, a fost prins la Constanta si va fi predat astazi autoritatilor de la Roma, informeaza NewsIn.

Vicenzo Spoto, in varsta de 50 de ani, era cautat din iulie 2007 pentru apartenenta la o organizatie de tip mafiot, trafic de droguri, trafic de arme si atacuri la comanda. Interpol Roma a anuntat ca italianul este un membru important al organizatiei Cosa Nostra.

Vicenzo Spoto a fost localizat si ulterior prins in judetul Constanta, dupa ce Biroul National Interpol Bucuresti a solicitat autoritatilor italiene confirmarea identitatii acestuia, pe baza descrierii fizice si a fotografiei.

Rezultatul pozitiv al verificarilor cat si mandatul european de arestare emis pe numele sau de catre autoritile de justitie din Italia au fost transmise de urgenta Curtii de Apel Constanta care a recunoscut mandatul de arestare european si a dispus predarea acestuia.

Vicenzo Spoto va fi predat politistilor italieni astazi, la ora 12.30, pe Aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.