Lansarea oficiala a DVD-ului cu filmul "432", desfasurata sambata pe doua planuri (la Diverta si, putin mai tarziu, la Carturesti), s-a transformat si intr-un fel de bilant unde Mungiu si-a dezvaluit urmatoarele proiecte

Cristian Mungiu a anuntat ca va lansa urmatorul film din seria "Amintiri din Epoca de Aur" cel mai probabil in 2009 si ca, pentru a lucra la un astfel de proiect care sa-l reprezinte, a renuntat la scenarii cu bugete asigurate de 10-15 milioane de dolari. Pana acum, filmul a avut incasari de 7 milioane de euro, productia lui costand mai putin de un milion.

Anamaria Marinca, interpreta Otiliei, a spus ca a terminat filmarile la "Boogie", la o miniserie TV pentru BBC1, "The Last Enemy" si va colabora cu Julie Delpy pentru filmul "The Countess". Laura Vasiliu, interpreta Gabitei, a terminat recent un proiect in Italia si acum este in asteptarea unor noi propuneri.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.