Obraji imbujorati, cantece de petrecere si ganduri, multe ganduri despre anticipate, vot uninominal si, da, strategia unui partid serios de opozitie. Astfel si-a petrecut ultimele doua nopti liderul PSD, Mircea Geoana, aflat la scoala de iarna a tineretului social-democrat de la Geoagiu Bai, judetul Hunedoara.

Euforia nocturna a transpus politica damboviteana intr-o lumina mai calda. "Prostanacul" de la sefia PSD s-a simtit stapan pe ringul de dans, a pocnit din degete si a prezis: partidul sau va castiga alegerile in ritm de samba... Dezmat Noaptea in creierul muntilor i-a transformat pe liderii social-democrati in pasionati ai dansului si ai distractiei. La cheful tinerilor din PSD, presedintele formatiunii, Mircea Geoana, a fost mai saltaret ca niciodata. E drept, cheful i-a venit dupa o zi intreaga de discursuri politice despre alegeri anticipate, vot uninominal si modificarea Constitutiei. Curaj, Geoana si-a facut cu o carafa de vin. Apoi, imbujorat si chefliu, liderul PSD a trecut de la batai ritmice din picior chiar langa lautari. Ringul de dans si tinere social-democrate l-au atras insa mai tare decat o invitatie la negocieri, la Palatul Cotroceni. Si s-a dezlantuit, eliberandu-si mintea de strategii preelectorale in ritm de samba, sarbe sau latino. Nu a fost singur: la petrecere, liderul PSD a fost acompaniat de vicepresedintele social-democrat Ilie Sarbu, iar la scoala de iarna au mai participat Adrian Paunescu, Titus Corlatean, Victor Ponta sau Vasile Dancu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.