De astazi, celebrul film „432“, premiat la Cannes, se afla in librarii.
Filmul romanesc cu cel mai spectaculos destin, „4 luni, 3 saptamini si 2 zile“, laureat cu Palme d’Or si nominalizat la Globul de Aur, se lanseaza pe DVD astazi, de la ora 16.30, la magazinul Diverta din Mall Plaza. Regizorul Cristian Mungiu si actorii Anamaria Marinca, Laura Vasiliu si Vlad Ivanov vor spune povesti de la Cannes si vor discuta cu publicul, sub sloganul „intreaba tot ce-ti trece prin cap“.

De la ora 19.00, intreaga echipa se va muta la Libraria Carturesti, unde universul „432“ va fi refacut intr-o expozitie cu obiecte din film, trofee, printre care si Palme d’Or, afise din peste 20 de tari, fotografii, articole, mesaje de la cititori. „E vorba de obiectele din camera de hotel, unde are loc secventa avortului. De diplomatul lui domnu’ Bebe, cu toate obiectele aferente. De obiectele mari si mici care au refacut atmosfera de epoca: cosurile de gunoi romboide, spray-urile Impulse, oja poloneza, cubul rubik etc.“, explica Mungiu, multumindu-le celor „care n-au cumparat filmul de la pirati“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.