In cadrul unei Editii speciale, Robert Tucescu a facut public dialogul telefonic pe care l-a avut cu Ludovic Orban.

Robert Turcescu a explicat ca a fost motivat sa inregistreze convorbirea pentru ca i s-a parut ciudat ca ministrul Transporturilor sa inceapa convorbirea cu "Unde esti acum? Ce faci?", intrebari urmate de o serie de injurii.

L. Orban: Spune cu ce... pot sa te ajut?
R. Turcescu: Stai putin Ludovic, de ce-mi spui lucru asta?
L. Orban: Pentru ca esti un om care nu ai respectat niciun fel de regula deontologica in materie de deontologie profesionala.
R. Turcescu: La ce te referi?
L. Orban: La tot... Ai avut ... o... filmare in care m-ai vazut, eram un caraghios penibil care stateam in ninsoare... in care iti raspundeam la provocarile tale...

(...) L. Orban: Nu ti-e rusine un pic, mai nesimtitule! Ai facut un rahat din povestea asta...

Intarzierea cu care face publica aceasta inregistrare telefonica a fost justificata de Robert Turcescu pe faptul ca a crezut ca este vorba de un accident, pe care Orban il regreta.

Dupa ce ministrul Transporturilor a refuzat sa vina la emisiune pentru a-si cere scuze pentru comportamentul sau, jurnalistul a decis sa-si apere atat propria onoare, cat si pe cea a postului de televiziune.

Robert Turcescu a declarat ca "in cadrul convorbirii telefonice acest individ m-a injurat, nu a fost vorba de o amenintare...". Intrebat de Cristian Tudor Popescu daca va depune o sesizare catre Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa, Robert Turcescu a afirmat ca va face acest lucru.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.