Revolutionarii din Timisoara sunt revoltati pentru ca niciun delegat al Guvernului, Parlamentului ori al Presedintiei nu a venit la Timisoara de 16 Decembrie, informeaza NewsIn.

Presedintele Asociatiei de revolutionari “Victoria” din Timisoara, Lorin Fortuna a profitat de comemorarea Revolutiei din 1989, inceputa in 16 Decembrie la Timisoara si a criticat lipsa de consideratie pe care Centrul o acorda orasului in care a izbucnit Revolutia.

“Basescu a promis la un moment dat ca vine. Cred ca e vorba de desconsiderare vizavi de Revolutie si de importanta Timisoarei in cadrul acestei revolutii. E inadmisibil sa nu vina un reprezentat al Guvernului ori al Parlamentului. Solicitam ca aniversarea Revolutiei sa fie facuta prin initiative ale celor din stat”, a declarat presedintele Asociatiei “Victoria”, Lorin Fortuna.

In acelasi timp, revolutionarii timisoreni si-au exprimat dispretul fata de fostul secretar de stat pe problemele revolutionarilor, Petrisor Morar, pe care l-au huiduit si caruia i-au reprosat ca nu a facut nimic pentru ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.