Mai mult de 160 de curse aeriene, printre care legaturi internationale, au fost anulate astazi fiind vorba despre cele cu plecare si sosire pe aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza grevei generale din transporturi, a anuntat agentia aeroportuara Telenews.

"Deocamdata 162 de curse au fost anulate, printre care 109 curse Alitalia si sase Air France", a precizat agentia, in timp ce pilotii, personalul de bord si angajatii de la sol participa la protest, informeaza NewsIn.

Toate aceste categorii urmau sa intrerupa lucrul in intrervalul 11.00-15.00 (12.00-16.00, ora Romaniei) in semn de protest fata de lipsa de resurse pentru sectorul transporturilor in bugetul pe 2008. Protestatarii mai cer un angajament mai important al statului in criza care afecteaza Alitalia.

Cele patru confederatii sindicale ale tarii au chemat la greva. Aceasta afecteaza astazi toate sectoarele transportului din Italia, iar locuitorii Peninsulei se pregateau inca de ieri pentru inconvenientele acesteui eveniment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.