Vanghelie a facut acest anunt la o actiune de campanie desfasurata la fabrica "Vulcan" din Bucuresti, informeaza NewsIn.

Liderul bucurestean al PSD li s-a plans celor 50 de muncitori prezenti, de lipsa de interes a statului pentru cetatenii plecati in strainatate sa castige un ban cinstit.

"Si Mailat, ati vazut a zis ca nu a violat, dup-aia s-a dovedit adevarat. A zis acum ca n-a ucis...Trebuie sa facem ceva! Am vorbit si cu Mircea Geoana si ii vom pregati o echipa de avocati care sa-l apere", a declarat primarul sectorului cinci.

Scandalul "Mailat", izbucnit chiar la inceputul lunii noiembrie a devenit rapid tema electorala. Problema tratamentului acordat romanilor in tarile UE, posibilitatea ca libertatea de circulatie a acestora sa fie restransa au fost rapid speculate de majoritatea partidelor, devenind un nou prilej de a ataca Guvernul Tariceanu in plina campanie.

Criticile partidelor, in special cele la adresate Ministerului Afacerilor Externe si lui Adrian Cioroianu, au fost dublate si de cele ale presedintelui, care a marcat inca o etapa a razboiului intre palate, comenteaza NewsIn.