Romanul de etnie roma Nicolae Mailat, aflat in detentie la Penitenciarul Regina Coeli din Roma, unde este anchetat pentru uciderea si jefuirea Giovannei Reggiani, s-a intalnit cu seful Sectiei consulare din cadrul Ambasadei Romaniei din capitala Italiei
Seful Sectiei consulare din cadrul Ambasadei Romaniei la Roma, Cosmin Dumitrescu, s-a intalnit, joi, la Penitenciarul Regina Coeli, cu romanul de etnie roma Nicolae Romulus Mailat, aflat in detentie si anchetat pentru crima si furt.

Reamintim, Mailat este banuit de uciderea si jefuirea italiencei Giovanna Reggiani, care a decedat joia trecuta. Potrivit unui comunicat al MAE, Mailat i-a spus consulului roman la Roma ca nu a fost agresat de anchetatori si ca doreste sa-si execute pedeapsa in Romania. Acuzatul recunoaste doar furtul posetei victimei, in care se aflau 13 euro. Mailat „s-a prezentat intr-o buna forma fizica, linistit si lucid”, transmite Mediafax.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.