Primul-ministru si presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a aratat la Ploiesti, cu prilejul prezentarii candidatilor liberali pentru Parlamentul European, ca presedintele Traian Basescu are drept model un presedinte bogat de club, care vrea sa fie si antrenor, in timp ce pe scena politica nu are “adversari”, ci doar “dusmani”.
”Modelul nostru nu trebuie sa fie modelul presedintelui de club bogat, care vrea sa fie si antrenor in acelasi timp si care este copiat de presedintele tarii, care vrea sa fie si presedintele Romaniei si prim-ministru”, a declarat Tariceanu. Liderul liberal a subliniat ca modelul de urmat este cel al statului european democrat, “modelul tarii in care institutiile se respecta, modelul tarii in care nu galceava si disputa primeaza, ci proiectele pe termen lung pentru cetatenii nostri”. Presedintele PNL a aratat ca liberalii propun un astfel de proiect pentru o Romanie moderna si prospera, o Romanie cu institutii puternice, in care justitia este intr-adevar independenta si in care “diferitele institutii de stat nu sunt folosite de presedinte in lupta cu dusmanii”. In acest context, Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Traian Basescu nu face diferenta intre adversari politici si dusmani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.